Email Print Export to ical format

Lykke! - Hvad er lykke?

Lykke! - Hvad er lykke? 

Lykke!  - Hvad er lykke?
Title:
Lykke! - Hvad er lykke?
When:
16.05.2018 19.00 21.30
Where:
CHAKRA-HUSET - Holbæk
Category:
Dennis Søndergaard

Description

Lykke!

- Hvad er lykke?

Trancekanal Dennis Søndergaard vil på denne aften bringe Quan Yin igennem.

Hun vil fortælle om lykke, men ud fra et andet perpektiv end normalt. For mange mennesker er Lykke tit noget udefinerbart. Lykken er tit en ubegribelig størrelse. Men skyldes det i virkeligheden, at vi ikke har taget stilling til, hvad lykken er?

Vi har ofte svært ved at tale om lykke, og bombarderes overalt med forskellige idealer, der lover os lykken igennem nye ting - en ny kæreste, succes på jobbet eller at vinde X-factor.

Men gør disse ting os overhovedet lykkelige?

Det, at vi får præsenteret så mange forskellige lykkeidealer, gør nemlig, at hele vores forståelse om lykke flyder ud og bliver en ubestemmelig størrelse. Vi er lige pludselige enige i alt, hvad der kan siges om lykke, da vi ikke har noget konkret at hænge lykke op på.

Ved du selv, hvad, du mener, lykke er?

Lykke er for de fleste kombineret med en følelse. Hvis lykke ER en følelse, så er det måske meget simpelt at påvirke og fremkalde denne. Når man ser på menneskenes hormonelle opbygning, kan man nemt påvirke denne. Dette er ofte forsøgt gjort af kemisk vej, men Quan Yoin vil denne aften fortælle om de forskellige hormontyper og hvordan man selv kan påvirke dem - bl.a. om stoffet Melatonin. Men hvad er melatonin?

Melatonin er et stof, som dannes hos mennesker i hjernen og i nethinden i øjet. Produktionen starter få uger efter fødslen og er på sit højeste fra 3-5 årsalderen og frem til voksenalderen. Senere aftager produktionen gradvist i alderdommen. Kroppens produktion af melatonin hæmmes kraftigt af lys, så produktionen varierer over døgnet. Melatoninets virkninger er modsat lysets virkninger på døgnrytmen.

Quan Yin vil fortælle om vigtigheden af at være i dyb ro og afslappet tilstand, så kroppen kan skabe Melatonin. Melatoninen sikrer, at man får en god dyb søvn, så man kan få bearbejdet dagens indtryk. Du vil høre om, hvor nemt det er for dig, at påvirke din hormonbalance i kroppen, så man kan vælge at være lykkelig - i stedet for at skulle vente på, at den kommer!

Få inspiration til, hvordan DU kan påvirke din egen hormonbalance, og dermed blive ansvarlig for din egen følelse af Lykke her i livet.

Venue

Map
Venue:
CHAKRA-HUSET
Street:
Tåstruphøj 4
ZIP:
4300
City:
Holbæk
Country:
Denmark

Description

CHAKRA-HUSET

Lise Sørensen

Tåstruphøj 4 4300 Holbæk

Mail: Lise.4300@gmail.com

Mobil: 2058 5590

Registration

Contact Details

High Vibration Center
Strandskovvej 3
Liseby
4780 Stege

Telefon Trine +45 3137 3713

Telefon Dennis +45 2916 4455

Email: iThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.highvibrations.dk