Email Print Export to ical format

Meditationsaften 4.0 - Sæt dig fri - Holbæk

Meditationsaften 4.0 - Sæt dig fri - Holbæk 

Meditationsaften 4.0 - Sæt dig fri
Title:
Meditationsaften 4.0 - Sæt dig fri - Holbæk
When:
25.04.2018 19.00 21.30
Where:
CHAKRA-HUSET - Holbæk
Category:
Dennis Søndergaard

Description

Meditationsaften 4.0

- Sæt dig fri

Trancekanal Dennis Søndergaard vil på denne aften bringe flere energier fra den anden side igennem.

De vil lave en visualisering for os, i form af en guidet meditation. Formålet med denne meditation “version 4.0” er, at hjælpe dig til at kunne give slip på bindinger. Det er både bindinger til uforløste problemer og karma fra tidligere liv, og ikke mindst til de bindinger i dette liv, der holder dig tilbage fra at leve fuldt og helt som du ønsker det.

De vil på denne måde følge op på den energi, der er kommet ind til jorden i perioden fra den 16. december 2017 frem til den 1. maj 2018. Energien påvirker os til at søge indad i vort eget indre væsen, frem for at søge udad. Du har således potentielt kigget dig selv bag facaden, og fundet frem til de bindinger og roller som styrer dig. Nu får du hjælp til at slippe disse bindinger fri!

Stop din egen selvsabotage, og manifester det liv du ønsker dig!

Meditation 4.0 er en guidet vej til, at kunne stoppe med at fortsætte selvsabotage, og dermed hænge fast i de bindinger, som kan være svære at vride sig fri af. Det gælder både i en hektisk hverdag, og i den rodfæstede selvopfattelse, som vi har bygget op om, hvad vi tror vi er.

Hvordan skaber jeg det liv jeg ønsker? Meditation 4.0 hjælper dig også til at finde din indre styrke til at kunne manifestere DET, som du virkeligt ønsker dig af livet.

På denne aften vil du kunne opleve en visualiseret og guidet vej til de “værktøjer” som du skal bruge for at flytte dig fremad i din proces. Du skal slippe “det gamle”, for at kunne give plads til det “nye” i dit liv.

Få guidet inspiration til at give slip på gamle bindinger, og til at stoppe din selvsabotage – og find vej ind til din indre styrke, så du kan manifestere det liv du ønsker dig.

Venue

Map
Venue:
CHAKRA-HUSET
Street:
Tåstruphøj 4
ZIP:
4300
City:
Holbæk
Country:
Denmark

Description

CHAKRA-HUSET

Lise Sørensen

Tåstruphøj 4 4300 Holbæk

Mail: Lise.4300@gmail.com

Mobil: 2058 5590

Registration

Contact Details

High Vibration Center
Strandskovvej 3
Liseby
4780 Stege

Telefon Trine +45 3137 3713

Telefon Dennis +45 2916 4455

Email: iThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.highvibrations.dk