Forårsopblomstring - 2-dages workshop

Forårsopblomstring - på de indre linier!

 

Niham

At være en notorisk lystløgner over for sig selv, er en væsentlig del af det at være ulykkelig! 

Hvis du stopper med at lyve for dig selv, og kan komme ind til, at være ærlig overfor dig selv, så vil navigationen i dit liv bliver meget nemmere.

Det, at være notorisk lystløgner, er som at køre uden navigation og uden lys på bilen en mørk nat.

Ved i stedet for at være ærlig, vil det være som at færdes på en oplyst vej med navigation og guide til din rådighed.

Så rejsetiden frem mod dine mål vil være markant kortere, og du vil opleve, at alt på din vej får retning - frem for at skulle færdes i mørke uden fornemmelse af, hvor du er på vej hen.

Merlin Gruppen

Hvordan får man bedst styr på sin egen energi? Magien ligger i balancen!

Kunsten er, at få bragt en god ligevægt ind i alle de ting som påvirker din energi - f.eks. penge, sex, mad, kærlighed og venskab.

Hvis du har områder, der fylder alt for meget op i dit liv, så er det vigtigt at forstå, at al afhængighed er en ubalance, hvor du afgiver din energi.

Så ved at kunne genfinde dit balancepunkt, kan du tage din egen energi tilbage igen, og blive uafhængig af dine laster 

Bob fra Sirius

Har du lyst og tør du møde dig selv, som du var tiltænkt at være i dit oprindelige blueprint, før du blev påvirket af alle tingene, der er sket i dit liv? Bob tilbyder igen, at give dig muligheden for at prøve dette. 

Tag med op til Universitetet på Sirius, og bliv ladet op igen, med plasmaen fra dit eget blueprint. Du får derved muligheden for at blive til det, som du oprindeligt var tiltænkt at være. Det er en unik chance for, at kunne fjerne gammelt bagage, og se alting klart igen, som du virkeligt er.

Quan Yin

Elsker du dig selv, og hvordan gør du det? Selvkærlighed er ikke ord men handling!

Mange mennesker tror, at selvkærlighed er, at sige til sig selv, at man elsker sig selv - men der følger ikke nogen handling med. At fortælle sig selv at man er dejlig, uden at vise verden sit indre lys, det er IKKE selvkærlighed. Så kærlighed er lig med handling, uden at lade sig stoppe af overspringstendenser.

Selvrespekt er det første skridt på vejen tilbage til, hvem du er. Ved at respektere dig selv, så begynder verden omkring dig også at udvise respekt for dig.

Når du føler respekt begynder dit selvværd og din selvtillid at vokse. Jo højere dit selvværd vokser, jo flere ting tør du at prøve - og jo flere gange du prøver, jo mere selvtillid får du!

Rafael

Hjælp til den indre rengøringsproces. Når man rydder op - så hvirvler det støvet godt op!

På dette tidspunkt i processen, efter alt det du har været igennem på denne workshop, vil Rafael hjælpe dig med at få støvet godt af på de indre linier, og hjælpe dig med at lægge tingene rigtigt på plads igen.

 

Tid: d. 28-29 april Kl 10:00 - 17:00

Sted: High Vibretions Center - Strandskovvej 3 - 4780 Stege

Pris: 1800 kr. incl kaffe & the samt frokost

mulighed for overnatning: 400 kr incl aftensmad og morgenmad

 

Contact Details

High Vibration Center
Strandskovvej 3
Liseby
4780 Stege

Telefon Trine +45 3137 3713

Telefon Dennis +45 2916 4455

Email: iThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.highvibrations.dk